Kakvi su bonusi kladionice u ponudi?

Home » Kakvi su bonusi kladionice u ponudi?
Igraj za veće dobitke!
OSVOJI 20% VEĆI DOBITAK!
Do 100 € kredita za okladu
Pobjednici ove promotivne akcije dijele nagradni fond od 1.000.000,00 kn.
Polovina nagradnog fonda (200.000,00 kn) dodijelit će se igračima koji su bili ustrajni, a drugih 200.000,00 kn dodijelit će se igračima koji su uspješno pogađali rezultate.
Savršen početak dana - SuperSport bonus za nove igrače
Najveća nagradna igra
U slučaju da tvoja oklada ne bude dobitna vraćamo ti uloženi novac.
Kako bi Multi Bonus bio dodan na tvoj listić, važno je znati da se on obračunava samo za one parove koji imaju pojedinačni tečaj veći od 1,30.

Prednosti i značajke klađenja u Hrvatskoj?

Tehnologija je toliko napredovala da svi licencirani priređivači sportskog klađenja, a takvih je u Hrvatskoj ukupno sedam, imaju potpuno optimizirane platforme za klađenje putem interneta.

Naš vrhunski kladionice
5,0 rating
BONUSA NA PRVI DEPOZIT do 5.000 kn
4,8 rating
Bonus za nove igrače 200 HRK + 100%
4,8 rating
Welcome bonus 100%
do 122€
4,5 rating
Za registraciju na prvi depozit100%
promo kod HRKLADIONICA

U okolnostima olakšanog sportskog klađenja i izostanka novih kladionica na hrvatskom tržištu (prije svega zbog nepovoljnog pravnog okvira), bonusi kladionica promoviraju se redovito radi privlačenja novih igrača i zadržavanja postojećih – treba ih iskoristiti no nije svaki bonus kladionice jednako kvalitetan.

Jedno je sigurno, kladionice imaju sasvim solidnu ponudu sportskih događaja, kao i da su vrijedni pažnje pojedini bonusi kladionice, bilo da se radi o bonusu bez depozita ili se radi o bonusu dobrodošlice koji se nudi za registraciju novih igrača.

Kladionice u Hrvatskoj nedvojbeno omogućuju klađenje na različite sportske događaje; počevši od nogometa, rukometa, košarke pa preko drugih planetarno popularnih sportova kao što su: Formula 1, odbojka, tenis i borilački sportovi (npr. boks, KSW, UFC) te sve do onih manje popularnih, kao što su: hokej, bejzbol, ragbi, kriket, stolni tenis, biciklizam, motociklizam te virtualne igre i e-sport događaji.

Regulacija klađenja u Hrvatskoj

U pravnom smislu, može se razmatrati osnova iz perspektive igrača, kao i ona iz perspektive kladionica. Za igrače je možda najvažnija odredba koja se tiče starosne dobi pa tako igrač mora biti punoljetna osoba. Nakon postupka registracije i otvaranja korisničkog računa, igrač mora poštivati pravila pojedine igre, kao i opća pravila priređivača klađenja. Prije registracije preporučujemo provjeriti kakvi su općenito bonusi kladionice te postoji li bonus kladionice bez depozita.

Iako je priređivanje klađenja vrlo unosan posao svagdje u svijetu, pravna osnova u Hrvatskoj je toliko restriktivna da odbija mnoge poznate kladionice od hrvatskog tržišta. Temeljni propis je Zakon o igrama na sreću. U svakom slučaju, pravo priređivanja igara na sreću je izrijekom dano nacionalnoj lutriji, potom trgovačkim društvima sa sjedištem u Hrvatskoj koja posjeduju licencu Ministarstva financija, a jednokratno odobrenje mogu dobiti i neprofitne organizacije.

Pa ako ste se kojim slučajem probudili s idejom da otvorite kladionicu u Hrvatskoj i netko vas  pozove na potpisivanje ugovora na 15-godišnje razdoblje, preostaje vam ispuniti još poneku sitnu stvar. U registru Trgovačkog suda trebali biste imati temeljni kapital u iznosu od najmanje 4 milijuna kuna za cijelo vrijeme trajanja prava. Još samo platite koncesijsku naknadu i pribavite jamstvo banke (npr. za mrežno klađenje u iznosu od 3 milijuna kuna).

Vrste bonusa

Igračima kladionica bonusi dobrodošlice (koji se najčešće daju za registraciju korisničkog računa) pružaju mogućnost upoznavanja s funkcioniranjem same kladionice, a još neki bonusi kladionice su:

 • bonus bez depozita; radi se o bonusu namijenjenom klađenju te često neće imati mogućnost isplate takvog bonusa.
 • bonus koji novoregistriranim igračima omogućava besplatno klađenje u iznosu prve uplate ili do određenog iznosa.

Bonusi zasigurno jesu promidžbeno sredstvo kladionica, no korist imaju i sami igrači jer im registracija omogućuje niz prednosti, npr. imaju pristup promotivnim akcijama, programu lojalnosti ili VIP programu. S druge strane, kladionice mogu biti sigurne da novac igrača nije stečen na nezakonit način. Osim toga, kladionica registracijom osigurava poštivanje propisa.

5,0 rating
BONUSA NA PRVI DEPOZIT do 5.000 kn

Bonusi i promotivne akcije u hrvatskim kladionicama

Kada govorimo o hrvatskim licenciranim priređivačima, tržištem sportskog klađenja dominiraju kladionice, kao što su SuperSport, Germania, PSK i ponešto FavBet, a određeni dio tržišta sportskog klađenja odlazi kockarnicama Admiral i Arena, dok Hrvatska lutrija ima veći fokus na lutrijske igre pa u ponudi i nema bonus kojim bi privlačila nove igrače. Osvrt o tome koja kladionica daje bonus i kakvi su bonusi kladionice za registraciju donosimo u tablici.

TIP BONUSA / PROMOCIJE VRIJEDNOST BONUSA PO KLADIONICAMA
1 (SS) 2 (PSK) 3 (Germania) 4 (FavBet) 5 (Admiral) 6 (Arena) 7 (CroBet)
Bonus dobrodošlice – bonus na 1. uplatu 100 % do 500 kn 100 % do 200 kn 100 % do 1000 kn 100 % do 5000 kn 100 % do 2500 kn 100 % do 2000 kn Nema

NAPOMENA

 • navedeni hrvatski priređivači sportskog klađenja istovremeno priređuju kasino igre te bonus (koji je rijetko bez depozita, a češće je to bonus kladionica vezan uz igračevu prvu uplatu) kombiniraju s besplatnim vrtnjama na slotovima određene vrijednosti
 • druga značajka koja treba biti uzeta u obzir je metodologija dodijele bonusa opisana u pravilima kladionice i koja otkriva stvarnu kvalitetu ponude bonusa; tako kladionica pod brojem 4 uvjetuje dodjelu bonusa na četiri razine (za otključavanje početnih 25 % i tako još 3 puta do ukupnih 5000 kn)
 • svaka kladionica ima neke prednosti u odnosu na ostalu ponudu promocija i bonusa:
  • Germania igračima zna priuštiti iznenađenje ponedjeljkom, a promotivne akcije poput: „Naplati promašaj“ te “Bonus tečaj” nudi u kontinuitetu
  • SuperSport kladionica periodično ima ponudu promotivnih akcija s velikim nagradnim fondom (u kojem svaki listić s uplatom od najmanje 20 kn može biti dobitni)
  • PSK periodično nudi promotivne akcije (primjerice „PSK Liga prvaka“)
  • FavBet ima dodatne bonuse kroz tzv. Multibonus ili pak Risk-free bet koji omogućuje povrat 100 % do 200 kn čak i ako je listić gubitni.
  • Ostali nemaju specijalizirane bonuse koji bi se mogli vezati uz sportsko klađenje

FAQ

📍 Koja kladionica daje bonus?
Različite promocije i bonusi kladionice (uključujući i one bez depozita) sastavni su dio ponude, a trenutno je iznimka nacionalna lutrija čije kladionice bonus nemaju u ponudi.
📍 Gdje se mogu kladiti i pratiti rezultate uživo?
Hrvatske kladionice omogućuju klađenje i praćenje rezultata uživo; pri tome se nudi mogućnost grafičke vizualizacije u realnom vremenu, a pristup mrežnim prijenosima ipak zahtijeva registraciju.
📍 Koja kladionica ima najbolje koeficijente?
Kladionice daju ujednačene koeficijente, a povremeno se može zamijetiti značajnija razlika i to samo za događaje u određenim sportovima, npr. hokeju.
📍 Zašto se za registraciju traži velika količina podataka?
Radi se o zakonskoj obvezi kladionica, a razlozi su različiti (onemogućavanje pristupa maloljetnicima, ispunjavanje poreznih obveza, sprječavanje financiranja terorizma itd.). Bitno je da su kladionice obvezne čuvati vaše osobne podatke u skladu s uredbom EU o zaštiti podataka.
📍 Postoje li ograničenja za bonus dobrodošlice?
Postoje kod svih kadionica i uobičajeno se odnose na vremenski rok u kojem se može bonus aktivirati te isti načelno nije moguće isplatiti, nego mora biti uporabljen za klađenje.