Koliko kladionica rukomet preferira u ponudi?

Home » Koliko kladionica rukomet preferira u ponudi?

Kako se kladiti na rukomet?

Sve one koji su 2021. zainteresirani oko toga gdje rukomet igrači kladionica uopće mogu pronaći, ovim putem upućujemo na mrežne stranice priređivača nacionalne lutrije te još šest kladionica i kasina s hrvatskom licencom izdanom od strane Ministarstva financija.

Naš vrhunski kladionice
5,0 rating
Bonus dobrodošlice 1000 HRK
5,0 rating
Bonus za nove igrače 200 HRK
5,0 rating
Bonus 100%
do 122€
4,8 rating
Bonus za nove igrače 1000 HRK
4,8 rating
100%
do 100€

Ono što se može zamijetiti je ponuda ograničena na tek nekoliko liga (posebice kad isto uspoređujemo s ponudom nogometa), a rukomet uživo omogućuju tek dvije kladionice.

Većina kladionica rukomet uživo nema u ponudi, a razlozi se možda mogu tražiti u tome što je dinamika igre iznimno visoka i od priređivača klađenja zahtjeva brze reakcije. S obzirom da je vođenje kladionice posao utemeljen na matematičkim i statističkim metodama koje ipak traže određeno vrijeme, moguće je da većina kladionica uživo rukomet ne preferira i zbog učestalosti rezultatskih promjena, a ako ćemo biti pošteni, niti sami rezultati u rukometu više nisu tako lako predvidljivi.

Značajke rukometa kao sporta

Svaka sportska kladionica rukomet uvažava na razini jedne od najpopularnijih ekipnih igara s loptom. Ono što svi oni koji su ikada imali priliku gledati rukomet uživo vjerojatno znaju, jest da je cilj postići više golova od protivnika i naravno, primiti ih što manje. Zanimljivost rukometa je da svi igrači (ponekad i vratari) sudjeluju u obrani i napadu, kao i da on sadrži sva prirodna kretanja te brojne padove, popraćene iznimno brzom dinamikom i bliskim kontaktom među protivničkim igračima.

Evolucija modernog rukometa veže se uz 1925. (u Hrvatskoj četiri godine kasnije). U svakom slučaju, rukometna je igra 2021. daleko brža i agresivnija, a tzv. „situacijsko sučeljavanje“ je usavršeno, tako da kladionica rukomet analizira i holističkim načelom prema kojem cjelina nije nužno i zbroj svih njezinih dijelova; drugim riječima: nije rijetkost da tim sa slabijim igračima pobijedi tim koji ima bolje igrače i da nominalno bolji igrači na razini tima igraju lošije.

Tipovi oklada

Svaka sportska kladionica rukomet općenito, nešto manje rukomet uživo, ima u svojoj ponudi te rukomet igrači kladionica mogu igrati kroz manji broj tipova oklada. Tako se, uz standardne tipove (neriješeni rezultati, pobjede domaćina ili gostujućih timova), pretežito omogućuje i klađenje na poluvremena, zbroj golova (fana, follo, aker i bysen oklade), hendikepe ili ishode bez neriješenog. Treba imati u vidu kako mogućnosti oklada time nisu zaključene, jer ponuda tipova nije jednaka za sve rukometne lige, a razlikuje se i od kladionice do kladionice.

Savjeti za klađenje

Kladionica rukomet prati sveobuhvatno i postoji mogućnost da Vam se određivanje pojedinih koeficijenata čini poprilično neracionalnim, no budite sigurni da kladionice znaju što rade. Naime, čak i površni poznavatelji rukometa to znaju, rukomet ima obilježje izrazito kontaktnog sporta, s vrlo mnogo izmjena i ozljeda; stoga u tim okolnostima odmaranje igrača ima posebnu važnost pa timovi često znaju kalkulirati s dodjelom vremena značajnijim igračima.

U takvom kontekstu, na značaju dobiva i svaka informacija o tome je li neki tim već osigurao prolaz u turnirskom natjecanju ili pak točno određenu poziciju u završnici prvenstva. Nadalje, sve prijateljske utakmice su problematične, jer igrači fazu obrane ponekad igraju sa zadrškom. Također, rukometni vratari znaju biti presudni za uspjeh tima – potvrdit će to svaki navijač hrvatske rukometne reprezentacije već na spomen bivšeg vratara francuske reprezentacije Thierryja Omeyera.

Evo još nekoliko savjeta koji mogu pomoći u klađenju na rukomet:

  • informirajte se i analizirajte statistike
  • vodite računa o tome da je domaćinstvo u rukometu često važan čimbenik
  • neriješeni rezultati u rukometu su rijetki pa ih izbjegavajte
  • povećajte si mogućnost dobitka kroz oklade na hendikep

FAQ

📍 Gdje su najbolji koeficijenti na nogometne događaje?
Iako svaka kladionica rukomet sustavno analizira, često se mogu pronaći značajnije razlika u koeficijentima pa nije na odmet prethodno istražiti ponude.
📍 Imaju li sve kladionice rukomet u ponudi?
U 2021. ih imaju sve, no gotovo svaka sportska kladionica rukomet nudi u ograničenom broju liga.
📍 Može li se kladiti na rukomet uživo?
Može, ali nema baš svaka kladionica uživo rukomet.
📍 Koliko je učestalo klađenje na rukometne događaje?
Barem što se tiče Hrvatske, rukomet igrači kladionica doživljavaju primarno na razini nacionalne reprezentacije.
📍 Kako mogu saznati status oklade?
Svi službeni rezultati redovito se objavljuju na mrežnim stranicama kladionica.
favbet bonus