ArenaBet
3.5

ArenaBet

100% bonusa na prvu uplatu do 2000kn
Home » ArenaBet
Pros
 • Jednostavnu i brzu prijavu
 • Široku ponudu sportova i igara
 • Korištenje aplikacije na pametnom telefonu i/li tabletu
 • Korisničku podršku za igrače
 • Fantastično korisničko sučelje
Cons
 • nepoznato osim za Hrvatsku
 • mnogo veći naglasak na kockarnicama

U 2021. godini u Hrvatskoj postoji niz legalnih kladionica koje svoju legalnost i legitimitet imaju u odobrenju regulatornih tijela hrvatskih vlasti, a omogućuju igračima igara na sreću priliku za klađenje i uplatu/isplatu novca na siguran i pouzdan način.

Kako je većina kladionica upravo takva, legalna, igračima na izbor ostaje izabrati onu najbolju s obzirom na (subjektivne i/li objektivne) kriterije. Kod nekih igrača to će biti ponuda bonusa i promocija, kod drugih jednostavnost i praktičnost korisničkog sučelja, a kod trećih pak ponuda tečajeva i koeficijenata koji naravno mogu biti presudni kod potencijalnog dobitka.

ArenaBet sportska kladionica jedna je od kladionica koje će lako zadovoljiti sve kriterije potencijalnih igrača jer nudi:

 • Jednostavnu i brzu prijavu
 • Široku ponudu sportova i igara
 • Korištenje aplikacije na pametnom telefonu i/li tabletu
 • Korisničku podršku za igrače
 • Fantastično korisničko sučelje

Nakon popunjavanja podataka na stranici Arena Bet, u kratkom ćete vremenskom roku napraviti svoj profil na ArenaBet Hrvatska stranici i odmah uočiti zaista bogatu ponudu utakmica, mečeva i susreta iz svih sportova. Posebno su dopadljive kategorije Bonus dana i Bonus plus s kojima ćete naći malo veće koeficijente na pojedine parove, što će svakako primamiti igrače u potrazi za dobitkom.

ArenaBet često u svojoj ponudi vaših omiljenih sportova ima zabavne i unosne promocije koje vam mogu udvostručiti dobitak ili pak dati mogućnost da iskoristite besplatan kupon za igru. Do kraja kolovoza aktualna je i promocija u kojoj možete osvojiti auto, a sve što trebate je skupljati kupone gdje svaka oklada od 20 kn ili više na ArenaBetu predstavlja jedan kupon.

Bilo da ArenaBet koristite na laptopu preko web-preglednika ili preko aplikacije na svom smatphoneu ili tabletu, u oba će vas slučaja oduševiti prekrasno tamno korisničko sučelje s kombinacijama (pretežno) crne, bijele i zlatne boje, a ako ćete imati ikakvih izazova s uplatom, isplatom, korištenjem stranice ili aplikacije, ArenaBet korisnička podrška na raspolaganju je 365 dana u godini od 7 do 23 sata.

Klađenje uživo i loto

Na ArenaBetu imate mogućnost i dodatno proširiti svoje područje klađenja. Osim klasične kladionice, na raspolaganju su vam i opcije live klađenja i lota. Na ArenaBet stranicama pronaći ćete loto igre iz gotovo svake europske zemlje uz bogata izvlačenja iz Amerike, Kanade i Južnoafričke Republike.

Klađenje uživo u 2021. godini imaju gotovo sve relevantne domaće i strane kladionice, a uglavnom se razlikuju isključivo po svojoj ponudi sportova te koeficijenata. ArenaBet jedna je od kladioničarskih kuća koja ima vrlo bogatu i preglednu ponudu kod live klađenja, a možete se kladiti na sve sportove u ponudi – nogomet, košarku, rukomet, vaterpolo, tenis, odbojku, stolni tenis, pikado i slično.

Ovisno o sportu, u ponudi su klađenje na konačan ishod, hendikep, zbroj koševa, golova, poena, gemova, setova i slično. Ovakav tip klađenja, gdje se koeficijenti mijenjaju svake sekunde, posebno će zadovoljstvo donijeti kod mnogo igrača, a uz ArenaBet live ponudu, zabava i stimulacija su neograničene.

FAQ

📍 Što je korisnički račun na ArenaBetu?
Korisnički račun je privatan profil registriranog korisnika preko kojeg se vrše uplate, isplate, pregled listića itd. i koji vam je potreban za klađenje i igranje preko stranice ili aplikacije.
📍 Kako iskoristiti bonuse i promocije?
Svakako pratite obavijesti na službenim stranicama ArenaBeta. Bonusi i promocije često se mijenjaju pa se tako mogu dati jednokratno nakon prve registracije ili prve uplate u obliku vouchera, kupona i slično.
📍 Na što se kladiti u ArenaBetu?
U ponudi ćete pronaći sve sportove, od pojedinačnih do ekipnih, loptačkih, borilačkih i tako unedogled. Pored svakog para u ponudi pronaći ćete statističke podatke koji će prikazati prethodne dvoboje takmaca, formu koja ih trenutno krasi, ozljede i druge bitne parametre koji mogu utjecati na ishod meča, utakmice, susreta i dvoboja. Stoga, nemojte ništa prepustiti slučaju!
📍 Kakvu strategiju klađenja odabrati?
Teško je reći koja je najbolja, međutim sigurno imate primjer iz vlastitog iskustva da vam je cijeli listić „pao“ zbog jednog para, zicera ili iznenađenja! Stoga će vam igra na sistem (npr. 4 od 5, 7 od 9, 8 od 10) donijeti mogućnost da nešto i promašite, a svejedno osvojite dobitak. Ipak, treba biti pametan s odabirom parova i koeficijenata i složiti dobru kombinaciju parova gdje ima i zicera s većim koeficijentom, ali i iznenađenja.
📍 Koliko novaca uložiti?
Ovaj dio prepuštamo vama. Svatko upravlja svojim novcem najbolje što zna i umije, ali svakako vam možemo dati 3 korisna savjeta: ne ulažite novac koji niste spremni izgubiti, klađenje je maraton, a ne sprint – budite strpljivi, pratite statistiku i listiće uplaćujte na temelju parametara koji na nešto upućuju.

ArenaBet Details

Polog
Povlačenje
Granice povlačenja
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Porsche Taycan
ili jednu od 900 drugih novčanih nagrada.
5.0
Povjerenje
3.0
Koeficijent
3.0
Bonusi
3.0
Podrška
3.5 Cjelokupna ocjena
ArenaBet
3,5 rating
3.5/5