Bet365
4.0

Bet365

100% do 25€
Home » Bet365
Pros
 • Veliki broj bonusa
 • Bogata ponuda sportova
 • Konstruktor oklada
Cons
 • Nema mobilne aplikacije
 • Nema kombiniranih tarifa

Bet365 ne djeluje tako na prvu, no jedna je od najboljih i najbrže rastućih internetskih kladionica na svijetu, što govori i podatak da je više od 35 milijuna igrača širom svijeta dalo povjerenje upravo njoj. Igrači su prepoznali kvalitetu sadržaja, poštenje i dodatne pogodnosti koje ova stranica pruža.

U ovoj recenziji pojasnit ćemo metode uplate i isplate novca, Bet365 bonus dobrodošlice za nove igrače, te promocije za nove i već postojeće igrače. Sve u ovoj iskrenoj recenziji Bet365 kladionice je provjereno više puta, jer nam je cilj pružiti vam uvid što sve ova stranica nudi prije nego se sami odlučite registrirati!

Kladiteljska ponuda Bet365

Ono što ovu kladionicu doista izdvaja od velikog broja drugih internetskih kladionica jeste veoma bogata ponuda za sportsko klađenje.

Ova kladionica u svom asortimanu ima više od 30 različitih sportova na koje se možete kladiti i upravo to je svrstava u sam vrh svjetskih kladionica.

Prilikom pisanja ove recenzije i sami smo se uvjerili u raznovrsnost ponude za sportsko klađenje pa, uz nogomet i sve ostale popularne sportove, ovdje se možemo kladiti na sportove kao što su pikado, kuglanje, badminton pa čak i surfanje koje zacijelo nismo vidjeli na drugim kladionicama.

Načini uplate i isplate novca

Kao i u svemu što smo dosad spomenuli, pa tako i u načinima za uplatu i isplatu novca u kladionici Bet365, trebamo naglasiti da ova kladionica omogućava veliki broj mogućnosti za transfer novca.

Pa tako novac možemo uplatiti na sljedeće načine:

 • Kreditna i debitna kartica (VISA, Maestro, Mastercard) – Minimalna uplata €5
 • E-Wallet (Paysafecard)
 • Ček – Minimalna uplata €150
 • Prepaid kartica (Astro Pay)
 • Bankovni račun – Minimalna uplata €200

Isplatu novca u Bet365 online kladionici možemo izvršiti:

 • Putem kreditne i debitne kartice (VISA, Maestro, Mastercard)
 • Putem bankovnog transfera
 • Putem e-Walleta (Paysafecard)
 • Putem čekovne uplate

Bonusi i promocije Bet365

Bet365 Hrvatska se može pohvaliti velikim brojem promocija i bonusa za sve nove i stare igrače. Bet365 registracija je uspješno riješena, dobili smo bonus dobrodošlice, a ova kladionica nam konstantno nudi razne vrste promocija za klađenje na razne sportove, koji se mogu aktivirati gotovo svaki novi tjedan.


Uz to, imaju i sjajnu opciju cashback bonusa za nogometne utakmice koje završe bez golova, kao i opciju cashouta gdje možemo naplatiti okladu prije nego utakmica završi.

Please revise this translation according to the source text, the first and second part of the sentence seem unrelated.

FAQ

📍 Da li je bet365 sigurna stranica?
Naravno da jest! Više od 35 milijuna igrača diljem svijeta uživa u čarima ove kladionice, pa što ne bismo i mi.
📍 Kako otvoriti račun na kladionici bet365?
Pristupite web-stranici Bet365 kladionice i pripremite neke od vaših osobnih informacija. Za registraciju vam treba maks. 10 minuta.
📍 Kako kontaktirati korisničku podršku?
Korisnička podrška je dostupna putem telefona, live chata i e-pošte.
📍 Postoji li uživo klađenje na bet365?
Naravno da postoji. Na web-stranici ili mobilnoj aplikaciji možete pronaći uživo klađenje koje nudi mnoge sportove, poput nogometa, rukometa, tenisa pa čak i odbojke.
📍 Kako povući novac sa svog korisničkog računa?
Kada želite povući novac sa svog računa, trebate samo odabrati identičan način isplate kao što je bio i način uplate. Ukoliko ta opcija nije dostupna, morat ćete odabrati isplatu novca na bankovni račun.

Bet365 Details

Polog
Povlačenje
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
200 HRK u Betbonuses
5.0
Povjerenje
4.0
Koeficijent
3.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.0 Cjelokupna ocjena
Bet365
4,0 rating
4.0/5