Datum nastanka 16.08.2021
Datum ažuriranja 26.06.2023
Bet365
4.0

Bet365

100% do 25€
Home » Bet365
Pros
 • Dizajn mrežnog sučelja
 • Promotivne akcije za klađenje
 • Klađenje uživo
 • Ponuda događaja za klađenje
Cons
 • Nedostaje hrvatska licenca
 • Nedostupan bonus dobrodošlice

Registracija i prva uplata u Bet365 kladionici u nekoliko koraka

Postupak registracije u suštini i nije kompliciran pa će igrači iz Hrvatske imati daleko veći problem sa samim pristupom mrežnoj stranici! Naime, svojevremeno su hrvatski priređivači (tada okupljeni u Udrugu priređivača igara na sreću – HUPIS, koja danas ima tek dva člana) uspješno izlobirali donošenje restriktivnijih propisa pa su svi strani priređivači ‘ostali na ledu’; tako je Bet365 hrvatska priča trajala sve do svibnja 2019. – kada, zbog nedostatka propisane licence, prvi put dolazi do blokiranja mrežne stranice, a sličnu sudbinu dočekali su i svi ostali strani priređivači.

LicencaUKGC
Min Uplata5 €
Min Isplata5 €
Vrijeme IsplateDo 3 dana
Maksimalna Isplata30.000 €
Broj sportova42+
Mobilna verzijaDa
Korisnička podrškaTelefon, E-Mail, Chat uživo

U svakom slučaju, igrače iz Hrvatske (koji riješe problem pristupa mrežnoj stranici) očekuje jednostavan postupak  registracije. Kladionica Bet365 ništa ne komplicira i novi će igrači biti registrirani praktično u jednom koraku; klikom na oznaku ‘Join’ otvara se novi prozor za unos osobnih podataka, a od novih igrača se traže osnovne informacije, kao što su:

 • matična država prepoznaje se automatski, a po potrebi se može odabrati preko padajućeg izbornika
 • preko padajućeg izbornika odabire se spol
 • ime i prezime
 • nadnevka rođenja unosi se preko izbornika
 • e-adresa
 • broj mobilnog telefona
 • ulica i kućni broj prebivališta
 • mjesto prebivališta
 • naziv korisničkog računa i zaporka

Nakon toga slijedi aktiviranje poveznice ‘Join 365’ koja otvara drugi prozor za unos podataka o bankovnom računu te, ukoliko želite, uplatu pologa (depozita); pri tome svi novoregistrirani igrači odmah zaprimaju dvije e-poruke; jedna s pozdravnom dobrodošlicom i poveznicom za brzu uplatu na korisnički račun te druga s uputama za odgovorno klađenje. Na kraju slijedi verifikacija, koja se odvija nakon učitavanja identifikacijskog dokumenta.

Bet365 Registracija HRKladionica

Svi Bet365 bonusi i koji izabrati?!

Iako sportski bonus dobrodošlice od 25 eura nije nešto što će impresionirati hrvatske igrače, a sličan dojam ostavlja i casino bonus dobrodošlice u visini od 100 eura, ova kladionica je dodatno razočarala igrače iz Hrvatske – ne samo da hrvatski priređivači znaju imati daleko kvalitetniji bonus za nove igrače, nego ovdje ovaj bonus uopće ne mogu ostvariti!

I dok u pojedinim recenzijama možete čitati o programu vjernosti i pogodnostima skupljanja bodova – na stranicama ovog priređivača nismo mogli pronaći ni riječi o takvom programu, a u rješavanju navedene enigme nije nam pomogla ni funkcija chat poruka!

S druge strane, mora se priznati kako kladionica Bet365 posjeduje posve solidno razrađenu ponudu promocija za sportsko klađenje. Doista se rijetko sreću sustavno razvijene promocije za pojedine sportove! Dominanto je zastupljen nogomet te konjičke utrke i utrke pasa, a naći ćete i promocije osmišljene za klađenje na košarkaške, ragbi, hokej i baseball događaje.

TIP BONUSA / PROMOCIJE
BROJ PROMOCIJA / VRIJEDNOST
Sportski bonus dobrodošlice Bonus na 1. uplatuObično je ulog x 5 do 25 funti ili eura, no nisu razvidni uvjeti za hrvatsko tržište – bonus nije namijenjen hrvatskim igračima.
Pojačane okladePriređivačev listić – ponuda oklade na događaje i pojačanje iste odabranim tipovima.
Ponuda ranije isplate na vodstvo od 2 golaIsplaćuje se oklada (ukoliko tim povede s 2 gola razlike) bez obzira na krajnji rezultat.
Jamstvo na nogometnu zamjenuPovrat uloga ukoliko je odabrani igrač zamijenjen prije kraja poluvremena.
Akumulirani bonus na nogometBonus na neisplaćeni dio dobitnog listića (od 2,5 % do 70 %) koji se koristi za ponovno klađenje.
Bonusi na utrke konja i pasa
15
Različiti bonusi na ranije isplate, akumulirane bonuse za ponovno klađenje, odgođene utrke, isplate najvećih koeficijenata u ponudi renomiranih kladiteljskih agencija.
Bonusi na hokej
1
Baseball bonusi
1
Ragbi bonusi
1
Košarkaški bonusi
2
Teniski bonusi
2
BET365 Bonuse i promocie HRKladionica

Oklade na igre u ponudi Bet365 kladionice

I dok će ljubitelji sportskog klađenja manje-više biti zadovoljni promotivnim akcijama, ponudi događaja za klađenje se doista nema što zamjeriti. Ovaj priređivač nudi praktično sve sportove; uključujući virtuale, e-sport i fantasy klađenje, a može se kladiti na političke događaje!

Koeficijenti nisu nužno bolji od onih koje nalazimo u hrvatskim kladionicama, a na primjeru LaLige (analizom na konkretnom primjeru utakmice Barcelona – Valencia) utvrđeno je kako ovaj priređivač može ponuditi nešto slabije koeficijente na pobjedu favorita, ali i da pri tome zadržava standardnu početnu prednost od 4,97 %; dok na iste ishode hrvatske kladionice imaju nešto bolje koeficijente, ali isto tako variraju u zadržanoj prednosti (od vrlo povoljnih 2,06 % pa do visokih 7,1 %).

Sve u svemu, ovaj britanski priređivač nudi vrhunsku ponudu sportskog klađenja na mrežnoj stranici i s razlogom je prisutan u više od 150 zemalja, no sama ponuda događaja za klađenje (uključujući klađenje uživo) je praktično jedini kriterij po kojem je kladionica Bet365 konkurentna na hrvatskom tržištu – sve ostalo, počevši od jednostavnosti korištenja sučelja mrežne stranice, sigurnosti te kvalitete korisničke podrške, aplikacija, bonusa, promocija i programa vjernosti, definitivno nisu lošiji u hrvatskim kladionicama!

Iskustvo klađenja uživo u Bet365 kladionici

Klađenje je u osnovi predviđanje ishoda; ritual koji prethodi nekom događaju i koji definitivno ima svojih čari. Klađenje uživo omogućuje izravan uvid u tijek događaja i igračima donosi mogućnost prilagodbe strategije klađenja, ali istovremeno zahtijeva brzu reakciju kladionica – nešto što ovisi o tehnologiji! Naime, klađenje implicira vrijeme za statističke i matematičke izračune vjerojatnosti pa je zato klađenje uživo zaživjelo tek u prvim godinama 2000-ih.

Danas je klađenje uživo sastavni dio iskustva sportskog klađenja (online ili u poslovnicama) i zato se obvezno razmatra u recenzijama, a Bet365 live ponuda na mrežnoj stranici je doista jedna od najboljih! Možete očekivati preko 600 000 događaja na godišnjoj razini i to u nizu sportova: nogometu, košarci, rukometu, tenisu, odbojci, vaterpolu, baseballu, kriketu, pikadu, hokeju, ragbiju i američkom nogometu.

Iznimno dobra je ponuda na utrke pasa i konjičke utrke koje se održavaju u Velikoj Britaniji, Australiji, Irskoj, SAD-u, Meksiku i Francuskoj, a ‘in-play’ oklade moguće je postaviti i na e-sport (CO:GO natjecanja). Nadalje, kladionica Bet365 standardno omogućuje grafički prikaz tijeka događaja, dok za live streaming prijenos igrači moraju imati sredstva na korisničkom računu – doduše, pojedini hrvatski priređivači ne postavljaju takav uvjet, no radi se o posve uobičajenoj i razumljivoj praksi! Sve u svemu – za razliku od Bet365 hrvatska kladioničarska scena definitivno nema priređivača s tako raznovrsnom ponudom klađenja uživo!

BET365 Uzivo HRKladionica

Dizajn stranice, funkcionalnost i mobilnost

Sivo-zeleni kontrasti mogu se često vidjeti na mrežnim stranicama raznih priređivača, no možda najbolji dojam ostavlja dizajn sučelja Bet365 kladionice; isti odlično izgleda i na mobilnim aplikacijama, no funkcionalnost definitivno ide u korist mrežne stranice. Veći broj informacija prati moderan grafički dizajn i poneka animacija pa na prvi pogled sučelje djeluje komplicirano, no to je samo prvi dojam – kladionica Bet365 ima vrlo funkcionalno sučelje!

BET365 Dizajn HRKladionica

Mrežna stranica sadrži tri neovisna prozora – lijevi služi za odabir sporta, a središnji je primaran i koristi se za odabir natjecanja, događaja i tipa oklade. Prilikom formiranja oklada otvara se manji prozor za postavljanje iznosa, brisanje pojedinog događaja i samo klađenje, dok desni prozor omogućuje pristup poveznicama na ponude bonusa, tzv. Cash Out i opciju uređivanja listića. Jednostavna dizajnerska rješenja hrvatskih kladionica su praktičnija, no uz malo navikavanja neće biti problem pronaći željeni događaj. U smislu hrvatske nogometne ponude, uvjerili smo se kako je ipak najbolje koristiti tražilicu.

Iako ovaj priređivač ima razvijene aplikacije za iOS i Android uređaje, iste nisu posebno promovirane na mrežnoj stranici – čini se s razlogom! Očito je kako postoje ozbiljni problemi s njihovom optimizacijom pa je dvojbeno i zadnje ažuriranje od 20. veljače 2023. – zato je ponekad bolje zadržati se na HTML5 prikazu mrežne stranice, nego popravljati nešto što nije razvijeno na dobrim osnovama; čak se čini kako aplikacije sa svakim ažuriranjem bivaju sve lošije (slobodno računajte na rušenje i zamrzavanje, op.a.)!

Uplate i isplate sredstava u Bet365 kladionici

Na tržištu igara na sreću postoje priređivači s daleko raznovrsnijim mogućnostima novčanih transfera, no mora se priznati kako kladionica Bet365 donosi sasvim solidan izbor platformi, a prihvaća transakcije u 12 valuta. Praktično iste platforme moguće je koristiti za uplate i isplate; pri tome su postavljeni limiti, kako slijedi:

 • najmanji/najveći iznos uplate pologa: od 5 do 150 000 € (ovisi o platformi)
 • naknade: nema
 • najmanji/najveći iznos za isplatu: od 5 do 50 000 € (ovisi o platformi)

Svakako treba istaknuti i Cash Out opciju (mogućnost prijevremene isplate) koja se može personalizirati na način da igrač automatski povlači potpun ili djelomičan iznos; pri tome se oklade mogu djelomično unovčiti od pet do najviše 10 puta (ovisno o vrsti oklade).

PLATFORME ZA NOVČANE TRANSAKCIJE
UPLATE
ISPLATE

HRKladionica MasterCard

HRKladionica MasterCard

HRKladionica Maestro

HRKladionica Maestro

HRKladionica VISA

HRKladionica VISA

HRKladinoca PaySafeCard
HRKladinoca PaySafeCard

HRKladionica EcoPayz
HRKladionica EcoPayz

HRKladionica WireTransfer

HRKladionica WireTransfer

Bet365 kontakti i korisnička podrška

Mrežna stranica podržava čak 22 jezika, a budući da kladionica Bet365 ne može legalno poslovati na hrvatskom tržištu, izostanak Hrvatskog jezika u izborniku se ne može zamjeriti. Provjerili smo rad korisničke službe, a pri tome smo odgovor na jedno banalno pitanje (o nepostojećem programu vjernosti) čekali više od 48 sati. Prethodno nije uspio kontakt putem e-pošte, a ni proklamirani live chat nije mogao odgovoriti na postavljeno pitanje.

Predstavljeno je više mogućnosti, no ne znači kako iste omogućuju funkcionalnost korisničke podrške – u svakom slučaju, formalno su deklarirani sljedeći komunikacijski kanali:

 • e-pošta
 • 24/7 live chat komunikacija (uzeti s rezervom jer se radi o chatbot funkciji)
 • web poruke
 • pisanim putem

Zaključno o Bet365 kladionici

Definitivno se radi o poznatom britanskom priređivaču koji je prisutan u više od 150 zemalja, no kako kladionica Bet365 posjeduje isključivo MGA licencu (Malta Gaming Authority) i nije u mogućnosti zakonito poslovati na hrvatskom tržištu, nije iznenađenje što je mrežna stranica pod višekratnom blokadom. Iako brojne recenzije preporučuju upravo ovu kladionicu, stvari se uopće ne čine tako jednostavnim iz perspektive hrvatskog igrača – solidna mrežna stranica, mogućnosti uplata i isplata te vrhunska ponuda događaja (posebice klađenja uživo) možda neće biti dovoljni za konkurentan nastup na hrvatskom tržištu! [1] 

Naime, kao da nedostatak hrvatske licence sam po sebi nije dovoljan, nego se još dodatno komplicira s ograničavanjem bonusa dobrodošlice za igrače iz Hrvatske. Jednako tako – pomnija analiza ukazuje i kako promotivne akcije možda jesu grafički odlično dizajnirane i predstavljene, no u kvalitativnom smislu nemaju osobitu vrijednost – često je ista promocija predstavljena posebno za različite sportove, dok o programu vjernosti i izdašnim nagradnim fondovima nema ni traga! Uz navedeno, aplikacije su upitne kvalitete, a i korisnička podrška nije reprezentativna pa hrvatski igrači vjerojatno neće tražiti sreću kod ovog priređivača!

Isti komentar kao u prošlom članku. Vidim da je stil dobar i da je posvećeno truda istraživanju te da autor poznaje industriju, no rečenice su preduge, čak i meni. A što je s prosječnim korisnikom koji će samo preletiti preko članka i neće ni pročitati sve? 

Također, trebalo bi povećati gustoću ključnih riječi s obzirom na duljinu teksta, gdje je moguće umetnuti još koji keyword. 

Sadržaj je dobar i s te strane nemam zamjerki.

FAQ

📍 Je li Bet365 licencirana kladionica?
Iako ovaj britanski priređivač posjeduje MGA licencu, uvjereni smo kako sigurnost igračima iz Hrvatske može jamčiti samo priređivač s hrvatskom licencom.
📍 Koliki je bonus dobrodošlice?
Iznos nije impresivan u usporedbi s hrvatskim priređivačima, a u suštini se ne može ni razmatrati, jer Bet365 hrvatska ponuda bonusa dobrodošlice praktično i ne postoji!
📍 Kakva je ponuda klađenja uživo?
Ponuda je vrhunska, a ako je kladionica Bet365 u nečemu konkurentna – onda je to upravo segment klađenja uživo.
📍 Kakve su mogućnosti kontakta s korisničkom službom?
Deklarirano je više načina – Bet365 live chatbot nije nešto što će zadovoljiti igrače pa je najsigurnije koristiti funkciju web poruka unutar korisničkog računa!
📍 Postoje li mobilne aplikacije?
Razvijene su za iOS i Android uređaje, no unatoč stalnim ažuriranjima, čini se kako je daleko kvalitetnije optimiziran HTML5 prikaz mrežne stranice.

Bet365 Details

Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Uređaji
Do €25 u kreditima za klađenje
5.0
Povjerenje
4.0
Koeficijent
3.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.0 Cjelokupna ocjena
Bet365
4,0 rating
4.0/5