Favbet
5.0

Favbet

1000 HRK
Home » Favbet
Pros
  • Djeluje od 1999
  • Chat uživo
  • 24/7 korisnička podrška
  • Casino uživo
Cons
  • Ograničeno za američke i britanske igrače</li

Radi se o kladionici koja još uvijek traži svoje mjesto na hrvatskom tržištu sportskog klađenja i koja je 2019. započela tendenciju rasta, ali upitni će biti poslovni rezultati nakon razdoblja obilježenog zatvaranjem kladionica.

To što ih aktivno promovira Ivan Rakitić je pozitivno no FAVBET hrvatska zvijezda počinje jače sjati 2021., u prvom redu zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u ponudu i razvoj softvera. Kladionica FAVBET nije najbolja u Hrvatskoj, no definitivno zaslužuje podršku!

Vrste oklada

favbet kladonica

FAVBET kladionica ponuda uključuje standardna klađenja, sve do izvedenica poput: usporedbi igrač vs igrač i igrač vs ekipa, hendikepa, manje/više, zbroja i raspona golova itd.

One koji se odluče za ovu kladionicu čeka razrađena ponuda za nogomet, u kojem određeni događaji imaju veće tečajeve nego ostale kladionice, a neće biti razočarani ni oni koji preferiraju ostale sportove (uključujući i egzotične kao što su pikado, e-sport i drugi). Čak se možete kladiti i na političke događaje.   

Prije samo par godina, klađenje uživo je moglo biti obavljeno jedino u poslovnicama, a sada je to sasvim druga priča – ozbiljnije shvaćanje online klađenja posljedično je dovelo do razvoja softvera i redizajna stranice pa je i FAVBET klađenje uživo značajnije poboljšano te više nema zamjerki.

Bonusi

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: https://new.favbet.hr/hr/promocije/.

TIP BONUSA / PROMOCIJE VRIJEDNOST UPLATA Ograničenje
MIN. MAX.
Bonus dobrodošlice na 1. uplatu 100% do 5000 kn 100 kn 5000 kn jednokratno do 31.12. 2021.oklade ulogom 20x u 10 danadodjeljuje se na četiri razine (za otključavanje početnih 25% bonusa, treba 25% početnog uloga odigrati 20x)min. tečaj 1,50
Multibonus 10% do 40% 2 kn / dodjela automatski na listićsamo na parove s tečajem 1,30min. od četiri do 10+ parovaobvezni su pre-match i/ili live događaji
Risk-free bet 100% do 200 kn na nedobitni listić 2 kn 200 kn do 31. 12. 2021.min. tečaj na pojedinačnu okladu je 1,50ili kombinirana koja uključuje oklade uživoili sistemska gdje svaki događaj ima min. tečaj 1,50

Napomena:

  • Kladionica FAVBET bonuse omogućuje samo za uplatu oklada i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.

FAQ

📍 Gdje se mogu pročitati pravila?
Posjetite mrežnu stranicu kladionice na adresi https://new.favbet.hr/ i putem poveznice u donjem dijelu saznajte pravila.
📍 Postoji li forum na kojem možemo razmjenjivati iskustva?
Postoji od 2016. na mrežnoj adresi: /showthread.php?t=968465.
📍 Koliki iznosi su dozvoljeni za uplatu na osobni račun?
U slučaju bankovnih kartica iznosi se kreću od najmanje 10 kn pa do najviše 100 000 kn. Ako se koristi A-bon, tada je najmanji iznos 25 kn, a najveći je ograničen na 500 kn.
📍 Kako mogu saznati rezultate?
FAVBET sportska kladionica prikazuje rezultate na mrežnoj stranici.
📍 Mogu li napraviti provjeru listića?
Možete – statusi listića u zadnjih 90 dana (uključujući i nezavršene oklade) pohranjuju se na osobnom računu.

Favbet Details

Polog
Povlačenje
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Bonus dobrodošlice 1000 HRK
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
5.0
Podrška
5.0 Cjelokupna ocjena
favbet bonus