Favbet
5.0

Favbet

100 % BONUSA NA PRVI DEPOZIT do 5.000 kn risk free bet 200 kn
Home » Favbet
Pros
  • Djeluje od 1999
  • Chat uživo
  • 24/7 korisnička podrška
  • Casino uživo
Cons
  • Ograničeno za američke i britanske igrače</li

FavBet je kladionica koja još uvijek traži svoje mjesto na hrvatskom tržištu sportskog klađenja i koja je 2019. započela tendenciju rasta, ali upitni će biti poslovni rezultati nakon razdoblja obilježenog zatvaranjem Fav Bet kladionica.

To što ih aktivno promovira Ivan Rakitić je pozitivno no FAVBET hrvatska zvijezda počin

 

je jače sjati 2021., u prvom redu zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u ponudu i razvoj softvera. Kladionica FAVBET HR nije najbolja u Hrvatskoj, no definitivno zaslužuje podršku!

Pokupite bonus

Vrste oklada

favbet bonus

FAVBET sportska kladionica ponuda uključuje standardna klađenja, sve do izvedenica poput: usporedbi igrač vs igrač i igrač vs ekipa, hendikepa, manje/više, zbroja i raspona golova itd.

One koji se odluče za ovu kladionicu čeka razrađena ponuda za nogomet, u kojem određeni događaji imaju veće tečajeve nego ostale favbet kladionica, a neće biti razočarani ni oni koji preferiraju ostale sportove (uključujući i egzotične kao što su pikado, e-sport i drugi). Čak se možete kladiti i na političke događaje.   

Prije samo par godina, klađenje uživo je moglo biti obavljeno jedino u poslovnicama, a sada je to sasvim druga priča – ozbiljnije shvaćanje online klađenja posljedično je dovelo do razvoja softvera i redizajna stranice pa je i Fav Bet hrvatska klađenje uživo značajnije poboljšano te više nema zamjerki.

Bonusi

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi Fav Bet kladionica bonus i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: https://new.favbet.hr/hr/promocije/.

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTUPLATAOgraničenje
MIN.MAX.
Bonus dobrodošlice na 1. uplatu100% do 5000 kn100 kn5000 knjednokratno do 31.12. 2021.oklade ulogom 20x u 10 danadodjeljuje se na četiri razine (za otključavanje početnih 25% bonusa, treba 25% početnog uloga odigrati 20x)min. tečaj 1,50
Multibonus10% do 40%2 kn/dodjela automatski na listićsamo na parove s tečajem 1,30min. od četiri do 10+ parovaobvezni su pre-match i/ili live događaji
Risk-free bet100% do 200 kn na nedobitni listić2 kn200 kndo 31. 12. 2021.min. tečaj na pojedinačnu okladu je 1,50ili kombinirana koja uključuje oklade uživoili sistemska gdje svaki događaj ima min. tečaj 1,50

Pokupite bonus

Napomena:

  • Kladionica FAVBET bonuse omogućuje samo za uplatu oklada i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.

 

FAQ

📍 Gdje se mogu pročitati pravila?
Posjetite mrežnu stranicu kladionice na adresi https://new.favbet.hr/ i putem poveznice u donjem dijelu saznajte pravila.
📍 Postoji li forum na kojem možemo razmjenjivati iskustva?
Postoji od 2016. na mrežnoj adresi: /showthread.php?t=968465.
📍 Koliki iznosi su dozvoljeni za uplatu na osobni račun?
U slučaju bankovnih kartica iznosi se kreću od najmanje 10 kn pa do najviše 100 000 kn. Ako se koristi A-bon, tada je najmanji iznos 25 kn, a najveći je ograničen na 500 kn.
📍 Kako mogu saznati rezultate?
FAVBET sportska kladionica prikazuje rezultate na mrežnoj stranici.
📍 Mogu li napraviti provjeru listića?
Možete – statusi listića u zadnjih 90 dana (uključujući i nezavršene oklade) pohranjuju se na osobnom računu.

Favbet Details

Polog
Povlačenje
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
BONUSA NA PRVI DEPOZIT do 5.000 kn
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
5.0
Podrška
5.0 Cjelokupna ocjena
Favbet
5,0 rating
5.0/5