Favbet Registracija
5.0

Favbet Registracija

Home » Favbet » Favbet Registracija

Registracija na Favbet sportskoj kladionici ne traje više od 5 minuta. Proces registracije i verifikacije prilično je jednostavan i brz. Da biste započeli online registraciju, trebat će vam vaši osobni podaci i jedan ili dva načina plaćanja kao što su kreditne kartice ili kriptovalute. Novac možete položiti i putem bankovnog prijenosa, ali to može potrajati nekoliko radnih dana.

Registracija

Registracija Favbet kladionica – postupak korak po korak

Registracija računa kod Favbet je jednostavna i može se obaviti u samo nekoliko minuta.

Prvi korak je otići na njihovu web stranicu i kliknuti na gumb “Registracija”.

Zatim u odgovarajuća polja unesite svoje ime, prezime i adresu e-pošte. Također unesite svoje željeno korisničko ime i lozinku, kao i svoj rođendan (u formatu GGGG-MM-DD).

Također ćete morati odabrati sigurnosno pitanje i odgovor za svoj račun. Ovo pitanje služit će kao rezerva ako zaboravite lozinku ili podatke za prijavu u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Na kraju, kliknite gumb “Stvori račun” na dnu stranice. Ovo će vas odvesti do stranice za potvrdu računa na kojoj će se od vas tražiti da unesete sigurnosni kod koji vam je Favbet poslao e-poštom, nakon čega ćete kliknuti na drugi gumb s oznakom “Potvrdi moj račun” prije nego što budete preusmjereni natrag na početnu stranicu gdje sve Vaših podataka sada bi trebao biti vidljiv ispod ikone s oznakom “Moj račun” koja bi se trebala pojaviti pored narančastog natpisa s tekstom “Vaša registracija je uspješno dovršena!”

Kako registrirati račun na Favbetu putem mobilne aplikacije?

Kako registrirati račun na Favbet putem mobilne aplikacije? Kako biste registrirali račun na Favbetu, to možete učiniti putem mobilne aplikacije.

Prije svega, morat ćete otići u App Store ili Google Play trgovinu i preuzeti mobilnu aplikaciju za svoj uređaj. Zatim slijedite ove korake:

  1. Otvorite mobilnu aplikaciju i prijavite se koristeći svoju adresu e-pošte i lozinku.
  1. Nakon prijave odaberite “Registracija” iz izbornika na lijevoj strani stranice.
  1. Unesite svoje osobne podatke u polja na Favbet stranici . Morate unijeti korisničko ime koje još ne koristi netko drugi kako bi ga naš sustav prihvatio; u suprotnom, nećete moći potvrditi da je vaš. Također imajte na umu da stranica ne može prihvatiti imena koja sadrže interpunkcijske znakove ili posebne znakove (kao što je @#$%^&*()_+<>?/).
  1. Nakon što ste unijeli svoje osobne podatke u ova polja, kliknite na “Registracija”. Ovo će vas vratiti na nadzornu ploču gdje ćete vidjeti opciju pod nazivom “Moj račun”; kliknite na ovu opciju za nastavak kreiranja računa na Favbet!

favbet-regi

 Osnovni uvjeti registracije

Da biste se registrirali na Favbet, morate imati najmanje 18 godina. Možete se registrirati s korisničkim imenom i lozinkom ili putem Facebooka ili Googlea. Moguće je kreirati račun putem svog Facebook ili Google računa, ali to nije nužno. Također se možete prijaviti putem adrese e-pošte ako ne želite dijeliti nikakve osobne podatke.

Prijava putem vaše adrese e-pošte je besplatna, ali ćete morati platiti svoj prvi depozit putem kreditne kartice (Mastercard) ili bankovnog prijenosa. Nakon toga, međutim, sve naredne uplate vrše se bankovnim transferom ili debitnom karticom (Mastercard).

Ako se odlučite prijaviti putem Facebooka ili Googlea umjesto adrese e-pošte, ipak ćete morati dati neke osobne podatke kako biste potvrdili svoj račun i izvršili polog. Morat ćete unijeti svoje ime, datum rođenja, državu prebivališta i adresu e-pošte, zajedno s telefonskim brojem na koji casino može  stupiti u kontakt u slučaju problema s vašim načinom plaćanja (ili ako imaju bilo kakvih drugih pitanja) .

Nakon što se prijavite, možete se prijaviti koristeći iste podatke. Također možete koristiti aplikaciju za mobilne uređaje ili pristupiti web stranici na favbet.com ako više volite stolno računalo. Ako niste sigurni kako to učiniti, obratite se korisničkoj podršci za pomoć.

Registracija

Koje podatke trebam prilikom registracije?

Koje podatke trebam prilikom registracije na Favbet?

  • Vaše puno ime
  • Vaš datum rođenja
  • Vaša email adresa

Nakon što se registrirate na Favbet, primit ćete e-poruku u kojoj se traži da potvrdite svoj račun. Ovo je vrlo važan korak koji se mora dovršiti prije nego što možete izvršiti bilo kakve pologe ili isplate.

Da biste dovršili postupak verifikacije, morate posjetiti [website name]. Zatim će se od vas tražiti da unesete korisničko ime i lozinku povezane s vašim računom i unesete sigurnosni kod poslan e-poštom.

Nakon što je vaš račun potvrđen, vidjet ćete poruku “Vaš račun je uspješno potvrđen.”

Kada se registrirate za favbet račun, morat ćete unijeti svoju e-mail adresu, lozinku i datum rođenja. Također možete odabrati postavljanje dvofaktorske autentifikacije (2FA) davanjem svog telefonskog broja i koda iz aplikacije.

Ako imate problema s prijavom ili registracijom za račun, pokušajte ponovno pokrenuti preglednik ili promijeniti uređaj. Moguće je da trenutno ima previše prometa na njihovim poslužiteljima i stranica se sporo učitava.

Također ćete morati potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom ili putovnicom prije igranja bilo koje igrice na stranici.

Registracija

Često postavljena pitanja

📍 Što je favbet verifikacija?
Favbet verifikacija je proces koji korisnicima omogućuje da potvrde svoj identitet i osiguraju da su oni za koje se predstavljaju.
📍 Kako da se registriram?
Da biste se registrirali, morat ćete se prijaviti za račun klikom na Registracija u gornjem desnom kutu zaslona.
📍 Kako da se prijavim?
Za prijavu kliknite na gumb Prijava u gornjem desnom kutu vašeg ekrana.
📍 Mogu li igrati favbet bez registracije?
Ne. Za igranje na favbet morate se registrirati.
📍 Koja je minimalna dob kasina?
Morate imati 18 godina ili više da biste se prijavili za račun na favbet.

Favbet Registracija Details

Uređaji
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
5.0
Podrška
5.0 Cjelokupna ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Favbet Registracija
5,0 rating
5.0/5