kladionica Premier
3.3

kladionica Premier

Home » kladionica Premier
Pros
  • Praćenje rezultata u stvarnom vremenu
  • Mobilne aplikacije za Android i iOS
  • Mogućnost uplata i isplata bez naknada i poreza
Cons
  • Nekoliko načina plaćanja
  • Bez bonusa

Nema dvojbe kako se radi o jednoj od najznačajnijih kladionica u Bosni i Hercegovini i da ista zadovoljava potrebe igrača s tog područja, no iz perspektive hrvatskih igrača, ova kladionica nije na razini ostalih stranih kladionica koje također nemaju hrvatsku licencu, ali zato nude kvalitetnije mogućnosti klađenja.

Nadalje, iako možda neće biti oporezovani (što ovisi od odabira d.o.o.), igračima iz RH stvara glavobolju isplata koja je moguća samo na bankovni račun i u nekoj od poslovnica.

Nekako se čini da je kladionica dugo bila orijentirana na klađenje isključivo putem poslovnica. Danas, nakon korona panike (kada raste poslovanje putem digitalnih platformi) zvuči gotovo nevjerojatno da kladionica Premier nema bonuse.

Dok mrežna stranica vapi za redizajnom, mobilne aplikacije se čine puno boljima. Nadamo se kako će ova kladionica napokon odrasti i u online svijetu, ako je prije toga ne blokira Ministarstvo financija RH!

Vrste oklada

Uobičajene vrste oklada mogu se pronaći i u ovoj kladionici; tako se može kladiti na sam ishod događaja (bilo na kraju ili poluvremenu), golove (npr. zbroj i raspon golova) te naravno u kombinaciji i sistemski s hendikepima, no ostale izvedenice klađenja (kao što su, primjerice, strijelci, kartoni itd.) nešto su što nije često prisutno u ponudi.

Odlična je mogućnost klađenja uživo na nogomet, košarku, tenis, odbojku i ostale popularne sportove; uključujući i olimpijske igre, a podrazumijeva se kako je praćenje događaja uživo u stvarnom vremenu moguće samo pod uvjetom da ste registrirani igrač. U konačnici, ono što sportska kladionica Premier nudi, počevši od vrsta oklada, preko kvalitete statistike pa sve do širine ponude (ponajprije nogometa), tek je zadovoljavajuće, ali ništa više od toga.

Bonusi

Bonusi nisu nešto što ćete pronaći na mrežnoj stranici ove kladionice. Tko će ga znati?! – možda kladionica Premier jednog dana i to promijeni, a do tada, ljubiteljima sportskog klađenja koji su skloni uplaćivati listić upravo u ovoj kladionici i ne preostaje ništa drugo do radovati se osvajanju promotivnih trenirki!

FAQ

📍 Premier kladionica prijava, tj. sama registracija zahtijeva dosta podataka – zašto?
Radi se o propisanoj razini financijske transparentnosti; prikupljanje podataka pruža sigurnost, podjednako kladionici i igraču. Prijava/registracija moguća je na mrežnoj adresi.
📍 Na koji način mogu uplatiti sredstva na račun?
Jednostavno dolaskom u neku od poslovnica i to putem bankovnih kartica, Kliker bona, X-bona, ali i putem internetskog bankarstva.
📍 Postoji li mogućnost prijevremene isplate?
Da, radi se o tzv. ”uzmi ili ostavi opciji” ili otkupu listića, pod točno određenim uvjetima, koji traže da imate pet ili više pogođenih događaja, a da preostali nisu odgođeni ili započeti.
📍 Kako se isplaćuju sredstva s računa?
U poslovnici i to uz prethodnu “Rezervaciju” na Vašem računu.
📍 Na koji način se izrađuje listić?
Odlučite se za događaj ili više njih iz ponude i samo kliknite na željeni tečaj; nakon toga odredite željenu poslovnicu i iznos uplate te kliknite na gumb „Uplati“.

kladionica Premier Details

Polog
Povlačenje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Nema
5.0
Povjerenje
3.0
Koeficijent
1.0
Bonusi
4.0
Podrška
3.3 Cjelokupna ocjena
kladionica Premier
3,3 rating
3.3/5