PSK
4.8

PSK

200 KN
Home » PSK
Pros
  • Kvalitetna ponuda
  • Pregledna statistika
  • Praćenje rezultata u stvarnom vremenu
  • Mobilne aplikacije za Android i iOS
  • Velik broj dostupnih načina uplate/isplate
  • Licencirana u RH
Cons
  • Samo za igrače iz Hrvatske

 

U kontekstu ponude, ovoj PSK kladionici se doista nema što ozbiljno zamjeriti. Nadalje, bez obzira govorimo li o mrežnoj stranici ili mobilnim aplikacijama, PSK kladionica nudi odličan uvid u statistiku te niz informacija koje pomažu u klađenju.

Sučeljem prevladava bijela pozadina i ono u potpunosti zadovoljava potrebe korisnika, a najavljena nadogradnja mrežne stranice uskoro će omogućiti razmjenu kladioničarskih iskustava na forumu – zato kladionica PSK zaslužuje palac gore!

Vrste oklada

Kladionica omogućuje standardno klađenje na ishod pojedinog događaja ili kombinaciju više događaja, kao i na dijelove (npr. poluvrijeme, set itd.). Nadalje, moguće je klađenje u različitim izvedenicama, kao što su: hendikep, rezultat, strijelci, kartoni, korneri, zbroj i raspon golova, vrijeme postizanja gola itd. – svaka je specifična za pojedini sport, a PSK kladionica olakšava njihov odabir putem izbornika pod nazivom „tipovi oklada“.

Pored toga, moguće je stvarati sistemske listiće, a u određenima je moguće koristiti različite bonuse i promocije. PSK kladionica uživo omogućuje svima praćenje događaja i statistike u realnom vremenu, no za gledanje prijenosa ipak ćete se morati registrirati.

Bonusi

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: https://www.psk.hr/fortuna-klub.

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTUPLATAOgraničenje
MIN.MAX.
Bonus dobrodošlice na 1. uplatu100% do 200 kn50 kn/jednokratnoprva uplata unutar pet danamin. ukupni tečaj je 1,80
Favorit plusVeći tečaj na favorita (od 2,07 do 2,45)2 kn/samo u kombinaciji s još četiri, sedam i 11 parova
Risk-free bet50% do 50 kn na gubitnički listić20 kn/od 16. do 31. 07. 2021.min. dva događaja od kojih jedan mora biti iz ponude Nogomet/Hrvatskamin. ukupni tečaj je 1,80

Napomena:

  • Kladionica PSK bonuse omogućuje samo za daljnju uplatu oklada i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.

FAQ

📍 Kako napraviti korisnički račun u PSK?
Posjetite mrežnu stranicu PSK i putem poveznice pokrenite registraciju, prilikom koje ćete odabrati svoje korisničko ime i zaporku te dati osobne podatke.
📍 Mogu li se kladiti i ako nisam državljanin RH?
Možete pristupati stranici, no za klađenje/otvaranje korisničkog računa traži se Osobni identifikacijski broj izdan od hrvatskih financijskih institucija te vlastiti transakcijski račun otvoren u banci koja posluje u RH.
📍 Ima li PSK razvijenu mobilnu aplikaciju za klađenje?
PSK nudi aplikacije za dva mobilna operacijska sustava, iPhone i Android.
📍 Kako mogu saznati rezultate?
PSK kladionica uživo prikazuje rezultate, a ostali rezultati dostupni su preko poveznice „Rezultati“, koja omogućuje pretragu po nadnevku, razdoblju i sportu, a po potrebi možete upisati ključnu riječ u pretraživač.
📍 Može li se napraviti provjera listića?
U gorenjem desnom kutu stranice nalazi se poveznica koja omogućuje pretragu po broju i kodu uplaćenog listića. Također, igrači mogu zaprimati SMS obavijesti o statusu oklada, a ako je listić uplaćen u poslovnici, skenirajte ga i tako provjerite listić.

PSK Details

Polog
Povlačenje
Granice povlačenja
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Bonus za nove igrače 200 HRK + 100%
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.8 Cjelokupna ocjena
PSK
4,8 rating
4.8/5