PSK
5.0

PSK

200 HRK
Home » PSK
Pros
  • Kvalitetna ponuda
  • Pregledna statistika
  • Praćenje rezultata u stvarnom vremenu
  • Mobilne aplikacije za Android i iOS
  • Velik broj dostupnih načina uplate/isplate
  • Licencirana u RH
Cons
  • Samo za igrače iz Hrvatske

U kontekstu ponude, ovoj kladionici se doista nema što ozbiljno zamjeriti. Nadalje, bez obzira govorimo li o mrežnoj stranici ili mobilnim aplikacijama, PSK nudi odličan uvid u statistiku te niz informacija koje pomažu u klađenju.

Sučeljem prevladava bijela pozadina i ono u potpunosti zadovoljava potrebe korisnika, a najavljena nadogradnja mrežne stranice uskoro će omogućiti razmjenu kladioničarskih iskustava na forumu – zato kladionica PSK zaslužuje palac gore!

Vrste oklada

Kladionica omogućuje standardno klađenje na ishod pojedinog događaja ili kombinaciju više događaja, kao i na dijelove (npr. poluvrijeme, set itd.). Nadalje, moguće je klađenje u različitim izvedenicama, kao što su: hendikep, rezultat, strijelci, kartoni, korneri, zbroj i raspon golova, vrijeme postizanja gola itd. – svaka je specifična za pojedini sport, a PSK olakšava njihov odabir putem izbornika pod nazivom „tipovi oklada“.

Pored toga, moguće je stvarati sistemske listiće, a u određenima je moguće koristiti različite bonuse i promocije. PSK kladionica uživo omogućuje svima praćenje događaja i statistike u realnom vremenu, no za gledanje prijenosa ipak ćete se morati registrirati.

Bonusi

Donosimo Vam osnovne informacije o ponudi bonusa i promocija, a više o njima može se saznati na poveznici: https://www.psk.hr/fortuna-klub.

TIP BONUSA / PROMOCIJE VRIJEDNOST UPLATA Ograničenje
MIN. MAX.
Bonus dobrodošlice na 1. uplatu 100% do 200 kn 50 kn / jednokratnoprva uplata unutar pet danamin. ukupni tečaj je 1,80
Favorit plus Veći tečaj na favorita (od 2,07 do 2,45) 2 kn / samo u kombinaciji s još četiri, sedam i 11 parova
Risk-free bet 50% do 50 kn na gubitnički listić 20 kn / od 16. do 31. 07. 2021.min. dva događaja od kojih jedan mora biti iz ponude Nogomet/Hrvatskamin. ukupni tečaj je 1,80

Napomena:

  • Kladionica PSK bonuse omogućuje samo za daljnju uplatu oklada i ne mogu biti isplaćeni s korisničkog računa.

FAQ

📍 Kako napraviti korisnički račun u PSK?
Posjetite mrežnu stranicu PSK i putem poveznice pokrenite registraciju, prilikom koje ćete odabrati svoje korisničko ime i zaporku te dati osobne podatke.
📍 Mogu li se kladiti i ako nisam državljanin RH?
Možete pristupati stranici, no za klađenje/otvaranje korisničkog računa traži se Osobni identifikacijski broj izdan od hrvatskih financijskih institucija te vlastiti transakcijski račun otvoren u banci koja posluje u RH.
📍 Ima li PSK razvijenu mobilnu aplikaciju za klađenje?
PSK nudi aplikacije za dva mobilna operacijska sustava, iPhone i Android.
📍 Kako mogu saznati rezultate?
PSK kladionica uživo prikazuje rezultate, a ostali rezultati dostupni su preko poveznice „Rezultati“, koja omogućuje pretragu po nadnevku, razdoblju i sportu, a po potrebi možete upisati ključnu riječ u pretraživač.
📍 Može li se napraviti provjera listića?
U gorenjem desnom kutu stranice nalazi se poveznica koja omogućuje pretragu po broju i kodu uplaćenog listića. Također, igrači mogu zaprimati SMS obavijesti o statusu oklada, a ako je listić uplaćen u poslovnici, skenirajte ga i tako provjerite listić.

PSK Details

Polog
Povlačenje
Granice povlačenja
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Bonus za nove igrače 200 HRK
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
5.0
Podrška
5.0 Cjelokupna ocjena
favbet bonus