PSK
4.8

PSK

Home » PSK
Pros
 • Kvalitetna ponuda
 • Pregledna statistika
 • Praćenje rezultata u stvarnom vremenu
 • Mobilne aplikacije za Android i iOS
 • Velik broj dostupnih načina uplate/isplate
 • Licencirana u RH
Cons
 • Samo za igrače iz Hrvatske
 • Nagrade u programu vjernosti

Registracija i prva uplata u PSK-u u nekoliko koraka

Svi hrvatski priređivači igara na sreću primjenjuju propise kojima je reguliran postupak online registracije (u prvom redu se misli na Zakon o igrama na sreću, Pravilnik o priređivanju igara klađenja na daljinu i Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma, op.a.) pa tako i Prva sportska kladionica (skraćeno PSK) nema izbora u pogledu podataka koje će tražiti od novih igrača! U svakom slučaju – koristi od postupka registracije imaju i igrači, a nema bojazni ni u kontekstu zaštite podataka.

Punoljetni se mogu kladiti i bez registracije u bilo kojoj od 172 poslovnice, no pogodnost online klađenja može se osigurati isključivo registracijom igrača – postupkom, koji se može obaviti na mrežnoj stranici PSK.hr ili putem mobilne aplikacije. Radi se o postupku u kojem kladionica preuzima i pohranjuje dostavljene osobne podatke, verificira ih tijekom identifikacije igrača i sve zaključuje otvaranjem korisničkog računa.

Sve one koji se odluče za ovog veterana na hrvatskom tržištu kladionica očekuje registracijski unos podataka kroz tri koraka:

 1. Aktiviranjem poveznice za registraciju otvara se prvi od tri prozora; potrebno je upisati e-adresu, korisničko ime, zaporku, ime i prezime, OIB i telefonski broj – nakon toga slijedi potvrđivanje suglasnosti priređivaču za obradu podataka te se prihvaćaju njegovi uvjeti i pravila, a postupak se može nastaviti nakon odabira bonusa dobrodošlice; više ih ima u ponudi i putem padajućeg izbornika može se odabrati onaj koji igrači preferiraju.
 2. U drugom koraku unose se osobni podaci vezani za adresu prebivališta, IBAN bankovnog računa, spol i nadnevak rođenja.
 3. Treći set podataka odnosi se na identifikacijsku ispravu (osobnu iskaznicu ili putovnicu) i političku izloženost.

Na kraju, kako bi se verificirali osobni podaci i otvorio korisnički račun, igrači će morati dostaviti digitalni zapis identifikacijske isprave ili potvrditi identitet dolaskom u poslovnicu – sve skupa možda izgleda komplicirano, no postupak je u suštini jednostavan i brz!

PSK Kladionica Registracija HRKladionica

Svi PSK-ovi bonusi i koji izabrati?!

Sportski bonus dobrodošlice definitivno nije nešto zbog čega ćete poželjeti registraciju kod ovog priređivača sportskog klađenja, no zato postoji više promotivnih akcija, koje u kombinaciji sa svime što PSK kladionica može ponuditi (prije svega se misli na višegodišnju tradiciju i iskustvo na hrvatskom tržištu, solidnu ponudu događaja za klađenje, vrlo dobru korisničku podršku te funkcionalno sučelje i dokazano upotrebljive mobilne aplikacije) doista može biti sasvim dovoljan motiv za registraciju!

TIP BONUSA / PROMOCIJE
VRIJEDNOST
UPLATA
MIN.
MAX.
Sportski bonus dobrodošliceBonus na 1. uplatu100 % do 100 € 5 €/1 x
Bonus ponedjeljkom20 % na uplatu1 €10 €/
(između 1900 i 2000 h)
Vikend booster20 % na ukupan tečaj3 €50 €/
(između 1000 i 2100 h)
PSK daje više – oklada bez rizika20 % uplate do 2000 bodova (5 €) ili 50 % za booster oklade10 €50 €bez isplate
PSK program vjernostiPSK klub igreosvajanje bodova0.50 €750 €bez isplate
(dnevno do 1500)
Premium klubPosebne pogodnosti (personalizacija ponuda, pristup turnirima, odlasci na sportske događaje).
Bonus tipOdabrani događaji s pojačanim koeficijentom
PSK – sportski kviz znanjanagradni fond od 2500 €; registracija nije uvjet, a mogući dobitak je od 30 do 500 €
PSK Kladionica Bonusi HRKladionica

Oklade na igre u ponudi PSK

Klađenje u PSK-u uopće nije komplicirano jer je apsolutno sve podređeno potrebama igrača. Znamo kako je statistika posebno važna prilikom standardnog ili tzv. ‘pre-mach’ klađenja, a istu je PSK kladionica razradila za sve sportove. Jednako tako – na dijelu sučelja pojavljuju se zanimljive analize pojedinih utakmica i unutar njih se mogu pronaći poveznice na konkretan događaj; doista se radi o fenomenalnoj pogodnosti koja istovremeno donosi stručni osvrt i najavu događaja, ali i koja znatno skraćuje traženje ponude na pojedini događaj.

Mogućnosti postavljanja tipova su vrhunski razrađene i za PSK uživo klađenje, a u desnom gornjem dijelu stranice nalaze se tražilica i poveznicu za provjeru listića (ukoliko ste listić uplatili u poslovnici, možete ga skenirati ili provjeriti unosom koda, op.a.). Nadalje, tijekom klađenja i prilikom pregleda pojedinih parova (uz sasvim solidan BetBuilder) dostupan je i prikaz međusobne statistike pa i to dodatno pojačava dojam i iskustvo klađenja u PSK-u.

Uvijek radimo komparativnu analizu ponude koeficijenata pa smo to napravili i kad je u pitanju PSK ponuda. Ponuđeni koeficijenti su ‘zlatna sredina’; mogu se pronaći hrvatski priređivači s boljom i lošijom ponudom koeficijenata. Analizom ponude (primjer utakmice Osijek – Hajduk), utvrđeno je kako ovaj veteran klađenja sa sjedištem u Dugopolju zadržava prednost od 6,75 %, dok pojedini hrvatski priređivači ostaju na 3,05 %.

Iskustvo klađenja uživo u PSK kladionici

Klađenje uživo i prijenosi pojedinih događaja (grafički prikaz u realnom vremenu te posebice live streaming) nešto je što već neko vrijeme doživljavamo posve uobičajenim i vjerojatno nitko nije iznenađen što PSK ponuda uključuje i mogućnosti klađenja tijekom odvijanja utakmica, no postići besprijekornu povezanost i stabilnost video-prijenosa te gotovo trenutno odgovoriti kvalitetnom ponudom koeficijenata zahtjeva značajne investicije u softversku podršku!

Igrači preferiraju klađenje uživo i vjerojatno se čini suvišnim pojašnjavati razloge zbog kojih je ono popularno, no možda je dovoljno konstatirati kako su oklade prije početka događaja kompleksnije jer impliciraju sustavnu analitiku. S druge strane, jednom kad otpočne događaj, uvid igrača postaje izravniji i brži pa je moguće pogađati ishode s većom vjerojatnošću, a (iako to nije često) moguće je ‘uloviti’ koeficijente koji ne idu na ruku kladionicama.

U slučaju ovog priređivača, zaključujemo kako raznovrsnost po sportovima definitivno postoji, a nema zamjerki ni na broj ponuđenih događaja – igrači se mogu kladiti na nogomet, košarku, tenis i ostale popularne sportske događaje, kao i na one koji interesiraju tek određeni dio igrača (npr. biciklizam ili e-sport). Nadalje, sustavno praćenje tijeka utakmica i rezultata dobiva još više na značaju – u tom smislu, barem kad je u pitanju Prva sportska kladionica rezultati uživo dostupni su preko posebne poveznice ‘Rezultati’ i ‘Livescore’, a uz mogućnost informiranja putem obavijesti, rezultati se mogu pratiti i na PSK txt stranici pod brojem 691.

U konačnici, mogućnosti uvida u ponudu i ishode događaja su impresivne, a sve je moguće filtrirati po nadnevku, vremenu, tečaju, sportu i nazivu događaja. Pojedini priređivači uvjetuju mogućnost pristupa live streamingu i to na način da igrači moraju imati raspoložoiva sredstva na svojim korisničkim računima, međutim, PSK-ovi igrači moraju biti samo prijavljeni i to je odlična pogodnost.

PSK Kladionica Uzivo HRKladionica

Dizajn stranice, funkcionalnost i mobilnost

Bijelo-plavi kontrasti prepoznatljivi su za PSK od njezinog utemeljenja davne 1998. godine, a unatoč tome što se izgled sučelja čini prilično jednostavnim i što ne prati suvremene grafičke trendove – bez dvojbi zaključujemo kako se radi o iznimno funkcionalnom dizajnu, koji u svim detaljima potvrđuje kako je apsolutno podređen potrebama igrača! U prethodnom dijelu smo istaknuli brojne korisne poveznice, no iskustvo klađenja definitivno nije jedino zbog čega vrijedi posjetiti mrežnu stranicu – PSK prijava donosi i pristup zanimljivim forumskim raspravama i komentarima, a prije uključivanja preporučujemo upoznavanje s pravilima u FAQ odjeljku.

U pogledu mobilnosti nema apsolutno nikakvim zamjerki – na mrežnoj stranici se s razlogom promovira poveznica na App Store i Google Play!  PSK aplikacija za sportsko klađenje, kao i casino inačica pod nazivom PSK Vegas savršeno funkcioniraju na Android i iOS uređajima. Sučelja su vrhunski optimizirana, a postoji i mogućnost dodatne personalizacije pozadine – sve u svemu, dizajn mrežne stranice i aplikacije može biti dodatno poboljšan modernijim grafičkim dizajnom (radi se o subjektivnom doživljaju pa to i nije ozbiljnija primjedba, op.a.), no u pogledu funkcionalnosti mogu se dati samo pohvale!

PSK Kladionica Naslovna HRKladionica

Uplate i isplate sredstava u PSK kladionici

Platforme za uplate su raznovrsne, a i mogućnosti povlačenja sredstva s korisničkih računa su solidne za hrvatske prilike. U kontekstu postavljenih limita možemo konstatirati kako sve ovisi o izboru platforme, a nalazimo sljedeće:

 • najmanji/najveći iznos uplate pologa: od 0,01 do 1000 € (ovisi o platformi)
 • naknade: nema
 • najmanji/najveći iznos za isplatu: od 1 do 30000 € (ovisi o platformi)

PSK kladionica na periferiji prikazuje i oznaku Revoluta, iako se (u vrijeme recenzije) platforma  nije mogla koristiti za uplate novčane transakcije pa bi taj logotip svakako trebalo maknuti!

PLATFORME ZA NOVČANE TRANSAKCIJE U PSK-u
UPLATE
ISPLATE

HRKladionica MasterCard

HRKladionica Bankovnj racun

HRKladionica Maestro

Isplate HRKladionica

HRKladionica VISA

HRKladionica VISA

HRKladionica DinersClub

HRKladionica AirCash

HRKladionica AirCash

HRKladinoca Skrill

HRKladionica AirCash

HRKladinoca Skrill

HRKladinoca PaySafeCard

HRKladionica Abon

Isplate HRKladionica

PSK-ovi kontakti i korisnička podrška

Korisnička podrška zaslužuje sve pohvale, a i odjeljak s najčešćim pitanjima (FAQ) osigurava dovoljno informacija. Interesente su i objave na društvenim mrežama jer uključuju promocije, ali i najave događaja te razgovore s poznatim sportskim djelatnicima; poveznice na Instagram, Facebook i YouTube nalaze se na periferiji mrežnog sučelja, a na LinkedInu moguće je pratiti i grupaciju koja stoji iza Hattrick-PSK d.o.o.

PSK omogućuje kontakt na sljedeće načine:

 • chat uživo (od 0900 do 2300)
 • besplatni telefon (0800-600-100)
 • e-pošta (podrska@psk.hr)
 • pisanim putem na samo sjedište tvrtke.

Prigovore svakako treba rješavati putem elektroničke pošte, no prije toga preporučujemo detaljno informiranje o pravilima određene igre ili pojedinog bonusa, traženje odgovora u odjeljku s čestim pitanjima ili slanje upita putem chat funkcije. U svakom slučaju – jasna vlasnička struktura, tržišna tradicija, dostupnost i rad korisničke službe, posjedovanje vjerodostojne licence i mrežna sigurnost predstavljaju važan dio ukupne zaštite igrača – sve to ima PSK kladionica!

Zaključno o PSK kladionici

Kladionica ima dugu tradiciju na hrvatskom tržištu i danas njome upravlja Hattrick-PSK d.o.o. (od 2017. je dio Fortuna Entertainment Grupe, koja posluje u pet europskih zemalja, op.a.). Razvidno je kako ima odličnu pokrivenost rashoda uz prosječnu kreditnu izloženost i višemilijunski temeljni kapital.

PSK kladionica nema kvalitetan bonus dobrodošlice i program vjernosti, no definitivno je jedna od vodećih u Hrvatskoj i uvjerili smo se kako po svim ostalim segmentima ima što za ponuditi ljubiteljima klađenja!

FAQ

📍 Isplati li se preuzeti mobilnu aplikaciju?
Naravno – PSK aplikacija se redovito ažurira i ispunjava sve zahtjeve mobilnosti.
📍 Kako se mogu registrirati?
Ako potencijalni igrač nije politički izložena osoba i ukoliko se radi o punoljetnoj osobi, tada se registracija može obaviti na PSK.hr mrežnoj stranici ili putem mobilnih aplikacija; nakon toga samo preostaje PSK prijava na korisnički račun.
📍 Gdje mogu pronaći telefonski broj određene PSK poslovnice?
PSK kladionica ne dozvoljava izravan telefonski kontakt s djelatnicima poslovnicama, a ako želite saznati njihove lokacije i radno vrijeme, koristite poveznicu na mrežnoj stranici ili poveznicu u okviru mobilne aplikacije.
📍 Gdje se mogu saznati PSK rezultati uživo odigranih događaja?
Rezultati su dostupni u poslovnicama, putem mrežne poveznice, ali i na PSK txt stranici pod brojem 691. Rezultat konkretnog listića može se saznati i unosom njegovog koda ili skeniranjem.
📍 Može li se ograničiti najveći gubitak?
Prva sportska kladionica promovira odgovorno klađenje i u okviru postavki korisničkog računa nudi različite mogućnosti ograničenja!

PSK Details

Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
BONUS DO 100€ ZA NOVE IGRAČE
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.8 Cjelokupna ocjena
PSK
4,8 rating
4.8/5