PSK Bonus
4.8

PSK Bonus

Home » PSK » PSK Bonus

Psk online casino nudi inovativnu platformu koja kombinira najpotpunije zabavne značajke online casina i sportske kladionice. PSK je jedna od najvećih platformi za klađenje u Europi, koja nudi potpuno digitalno rješenje za klađenje s integriranom zabavom uživo, koristeći najnoviju tehnologiju.

prva-sportska-kladionica-bonus (1)

 Promotivni kod PSK i ostali bonusi i promocije

Jeste li znali da aplikacija PSK ima neke od najboljih promocija i bonusa u industriji?

Možete dobiti bonus od $5 na svoju prvu uplatu putem PSK-a, a ako koristite  promotivni kod “PSK” kada se registrirate, dobit ćete dodatnih $15 povrh toga!

PSK je opcija mobilnog plaćanja koja vam omogućuje slanje novca svakome tko ima samo telefonski broj. Izuzetno je jednostavan za korištenje i postoji mnoštvo načina da uz njega dobijete besplatan novac! Evo nekoliko izvrsnih promocija koje se upravo odvijaju:

1. PSK bonus na prvu uplatu – odmah pošaljite 5 $ nekome i dobit ćete 2 $ natrag! To je kao da ste plaćeni za slanje novca!

2. Pošaljite poruku “PSK UŽIVO” na 77899 za besplatni Paypal novac – PSK također nusi i  promotivni kod koji možete poslati porukom kako biste dobili $10 kredita za Paypal. Samo pošaljite poruku “PSK UŽIVO” na 77899, a mi će vam dati iznos koji odgovara vašoj prvoj kupnji.

3. Zaradite nagradne bodove za svaku kupnju koju izvršite u aplikaciji PSK – možete zaraditi nagradne bodove za svaku kupnju koju izvršite u PSK aplikaciji, koji se zatim mogu koristiti za popuste na buduće kupnje ili čak za povrat novca!

Također, PSK sportska kladionica nudi redovite promocije i bonuse u cijeloj aplikaciji, pa se svakako isplati biti u toku sa najnovijim događanjima.

Kako se registrirati na platformu koristeći promotivni kod PSK

Kako biste se registrirali na platformu pomoću promotivnog koda, trebate:

1. Kliknite na gumb “Registracija” na vrhu stranice.

2. Unesite svoje podatke u sva potrebna polja, uključujući ime, adresu e-pošte i lozinku.

3. Kliknite gumb “Izradi račun” na dnu stranice.

4. Od vas će se tražiti da unesete promotivni kod kako biste dobili bonus sredstva pri prvoj uplati. Unesite PSK kao svoj promotivni kod kako biste primili 2 USD bonusa kada napravite svoj prvi depozit!

Nakon što se registrirate, morat ćete potvrditi svoj račun klikom na poveznicu u svom sandučiću e-pošte. Ako ne primate e-poštu od PSK sportske kladionice, provjerite mapu neželjene pošte ili dodajte [email protected] na svoj popis kontakata.

Nakon što potvrdite svoju adresu e-pošte, vrijeme je da postavite način plaćanja. Ako ga već nemate, preporučamo korištenje PayPala jer je osiguran i siguran način primanja i uplate novca, ali ako više volite neki drugi način plaćanja (tj. kreditnu karticu) i to je u redu! Nakon što odaberete opciju za način plaćanja, kliknite “Postavke plaćanja” i ispunite sva polja potrebna za uspješno dovršavanje postupka.

Promotivni kod PSK kladionica i drugi sportski bonusi

Sportska kladionica PSK nudi niz promocija i bonusa za kupce. Oni se mogu pronaći u odjeljku s bonusima na web stranici. Uvjeti bonusa prikazani su detaljno i mogu se koristiti za pregled onoga što se nudi.

Osim toga, PSK nudi poseban bonus na prvu uplatu koji se može iskoristiti na razne načine. Osim toga, postoje i druge promocije poput posebnih bonusa ili besplatnih vrtnji. Oni su dostupni u kategoriji: Promocije i bonusi.

Uz ove posebne promocije, PSK također nudi redovite bonuse kao što su bonusi dobrodošlice ili bonusi za ponovno učitavanje. Promocije se razlikuju s vremena na vrijeme i mogu se promijeniti ovisno o kalendaru događaja ili drugim čimbenicima kao što su promjene nogometne sezone.

Da biste dobili besplatnu okladu od PSK-a, sve što trebate učiniti je staviti okladu na bilo koji od več unaprijed odabranih događaja i PSK i će automatski uskladiti vaš ulog s jednakim iznosom besplatnih oklada. Kvalificirajući događaj mora imati koeficijent 1/1 (1,00) ili veći u trenutku stavljanja vaše oklade.

Promocija vrijedi za jednu po kupcu i dostupna je samo korisnicima koji su uplatili na svoj račun samo putem kreditne kartice, Skrilla ili Netellera.

psk-bonus HR

Promocije za postojeće igraće

Kao igrač, znate da PSK uvijek traži načine da uzvrati. Zato vam PSK sportska kladionica nudi priliku da zaradite bonuse na vaš prvi depozit i zašto svaki dan dijele  besplatan novac svojim  sretnim igračima.

Ali ne zaboravite da postoje načini da zaradite još više novca uz PSK! Možete se prijaviti danas i primiti SMS bonus kod koji će vam dati trenutno povećanje do $5 kada napravite svoj prvi depozit. A ako to nije dovoljno, PSK sportska kladionica nudi svojim igraćima  dnevne promocije koje nude besplatne vrtnje i druge bonuse samo za igranje na PSK.

FAQ

📍 Što je Psk bonus?
Psk Bonus je promocija koja vam omogućuje besplatno dobivanje određene količine novca ili žetona.
📍 Kako se registrirati za Psk bonus?
Možete se registrirati za Psk Bonus tako da odete na svoj profil i kliknete "Get Bonus" pored valute kojom želite platiti.
📍 Kada ću dobiti svoj Psk bonus?
Primit ćete svoj Psk bonus u roku od 48 sati nakon registracije za jednu od promocija PSK sportske kladionice.
📍 Postoji li ograničenje koliko puta mogu dobiti PSK bonus?
Ne, nema! Možete dobiti onoliko bonusa koliko želite od različitih pružatelja usluga, sve dok ispunjavate njihove zahtjeve za klađenje.
📍 Što mogu učiniti sa svojim PSK bonusima?
Svoje PSK bonuse možete iskoristiti za povrat gotovine, darovne kartice ili robu.
Bonus za nove igrače 200 HRK + 100%
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
5.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.8 Cjelokupna ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PSK Bonus
4,8 rating
4.8/5