SuperSport kladionica
4.5

SuperSport kladionica

100% bonusa na prvu uplatu
Home » SuperSport kladionica
Pros
  • Kvalitetna ponuda sportova
  • Pregledna statistika
  • Mobilne aplikacije za Android i iOS
  • Ponuda promocija
  • Prijenosi i oklade uživo
  • Velik broj dostupnih načina uplate/isplate
  • Licencirana u RH
Cons
  • Povlačenje sredstava nije trenutno
SuperSport kladionica godinama održavaju visoke prihode, a popularnost mogu zahvaliti ponajprije funkcionalnom dizajnu stranice, njezinoj kontinuiranoj modernizaciji (npr. statističkog prikaza) te vrlo zanimljivim promocijama (ne nužno i posebno isplativima) Vrlo je zgodno što kladionica ima supersport txt, to je plus.

Pošto bonusi nisu osobiti, a poveznica „Kontakt“ nije funkcionirala (barem ne u vrijeme kada je rađena ova recenzija), čini se kako vodeće mjesto SuperSport hrvatska kladionica nije zajamčeno – posebice u vrijeme koronavirusa kada mreža poslovnica ne mora nužno značiti prednost – ponekad je lakše doći na vrh nego tamo i ostati! 

Vrste oklada

Ova kladionica SuperSport hrvatska omogućuje uobičajeno klađenje na pojedine događaja, kombinacije i sisteme te njezine izvedenice ili varijacije (hendikep, zbroj golova i dr., što opet ovisi o specifičnostima pojedinog sporta).

Također, supersport kladionica određeni broj događaja nudi po posebnim uvjetima i tečajevima kroz tzv. Supersport hrvatska Specijal (najtipovaniji događaji, super šansa, super tenis). U ponudi nalazimo sasvim solidan broj događaja za različite sportove, a klađenje uživo i prijenosi su vrlo kvalitetni.

Bonusi

Donosimo Vam osnovne informacije o SuperSport ponuda i bonusa i promocija. Ova supersport kladionica ima više promotivnih akcija, od kojih su neke završile (npr. ULTRA maraton, Zimski kup, Proljetni kup i EURO maraton), a u narednom razdoblju možete se uključiti u MASTER maraton; više detalja može se saznati na poveznici: https://www.supersport.hr/maratoni-2021/#.

TIP BONUSA / PROMOCIJEVRIJEDNOSTUPLATAOgraničenje
MIN.MAX.
Uplati i osvoji (bonus dobrodošlice na 1. uplatu)100% do 500 kn10 kn500 knjednokratnoprva uplata unutar sedam dana, a ostale unutar 30 dana pridodaje se u četiri dijela (traže se četiri oklade u iznosu prve)ukupni tečaj od najmanje 2,50 i s najmanje tri para po listićunisu dozvoljeni sistemski listići i oklade na virtualne igre
MASTER maraton1 000 000 kn podijeljen na sve igrače20 kn/od 30.07. do 07. 12. 2021.svakodnevna oklada za najmanje 20 kn
HNL fantasydo 2 500 kn//boduje se učinak tima i igrača kroz svako kolo HNL-auspjeh se određuje virtualnom tržišnom vrijednosti Vašeg tima

Napomena:

  • Bonus Super Sport kladionica može se koristiti samo za daljnju uplatu i ne može biti isplaćen s korisničkog računa.
  • Promocije, kao što su maratoni i kupovi, imaju velike iznose, no zbog velikog broja igrača (ponekad preko 12 000), pojedinačni dobici nisu tako značajni.

FAQ

📍 Kako napraviti prijavu?
Supersport kladionica prijava zahtijeva prethodnu registraciju; samo posjetite mrežnu stranicu Supersport i slijedite upute.
📍 Kako mogu provjeriti listića?
Dolaskom u poslovnicu, preko svog računa ili SMS porukom (sa šifrom listića) na broj 663636.
📍 Može li se gledati prijenos događaja uživo?
Može, no trebate se prijaviti na stranicu te imati raspoloživa sredstva na računu.
📍 Kako se mogu saznati rezultati i supersport ponuda?
Oni su dostupni u poslovnicama, na mrežnoj stranici ili putem teleteksta.
📍 Gdje se može naći mobilna aplikacija?
Na mrežnoj stranici Super sport kladionice, a razvijene su za Android i iOS.

SuperSport kladionica Details

Polog
Povlačenje
Granice povlačenja
Ograničene zemlje
Licence
Jezici
Valute
Uređaji
Bonus za nove igrače 1000 HRK
5.0
Povjerenje
5.0
Koeficijent
4.0
Bonusi
4.0
Podrška
4.5 Cjelokupna ocjena
SuperSport kladionica
4,5 rating
4.5/5