HNS: Hajduku je opravdano suđen penal, Čeberko je zaslužio drugi žuti

CRVENI karton Josipu Drmiću protumačili su kao ispravnu odluku, kao i drugi žuti karton Čeberku u utakmici Osijeka i Dinama.

Home » HNS: Hajduku je opravdano suđen penal, Čeberko je zaslužio drugi žuti
HRVATSKI nogometni savez objavio je kako je Hajduk opravdano dobio kazneni udarac u Jadranskom derbiju protiv Rijeke. Sudac Dario Bel nakon konzultacije s VAR-om donio je ispravnu odluku. Hajduk je nakon tog penala poveo 1:0 pogotkom Marka Livaje.

“Neispravna procjena suca utakmice ‘nema prekršaja kažnjive igre rukom’ u interpretaciji pravila XIV. Nakon ispravne intervencije VAR suca, sudac utakmice, slijedom razmatranja PNI-e, opravdano je promijenio prethodnu odluku i dosudio kazneni udarac.”

Crveni karton Josipu Drmiću protumačili su kao ispravnu odluku, kao i drugi žuti karton Čeberku u utakmici Osijeka i Dinama. “Izdana druga isključujuća opomena igraču Osijeka ispravna je interpretacija PNI-e (Pravilo XII). Zakašnjeli start braniča Osijeka s leđa na nogu suparnika smatra se jasno nesmotrenim, preoštrim i obavezno kažnjivom disciplinskom mjerom”, stoji u priopćenju HNS-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

 

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TOP 5 Kladionica
4,0 rating
45000 RSD
4,8 rating
200% do 1920 HRK
4,0 rating
Nema
4,8 rating
100% do 100€
5,0 rating
100% do 122€
4,8 rating
100% bonusa na prvu uplatu
PSK
5,0 rating
200 HRK
5,0 rating
1000 HRK
3,5 rating
100% bonusa na prvu uplatu do 2000kn
favbet bonus