Marca: Chelsea je namirisao krv i nanio naizgled fatalnu ranu. Onda se pojavio Modrić

MARCA je objavila još jedan tekst u kojem hvali Luku Modrića.

Home » Marca: Chelsea je namirisao krv i nanio naizgled fatalnu ranu. Onda se pojavio Modrić
NOGOMETAŠI Real Madrida igrat će u polufinalu Lige prvaka nakon što su na svom terenu, u drami uzvratne utakmice četvrtfinala, stigli od 0:3 do 2:3, što im je u kombinaciji s pobjedom 3:1 iz prve utakmice bilo dovoljno za plasman među četiri najbolja. Posebno je blistao Luka Modrić o kojem španjolski mediji nižu tekstove s hvalospjevima.

“Luka Modrić. Ponovno. S Hrvatom na terenu ništa nije nemoguće”, započinje Marca tekst pod naslovom “Modrić, tako star, a opet tako mlad” kojim veliča hrvatskog kapetana i uspjeh momčadi do kojeg je došlo “najviše zaslugom njega, nevjerojatnog igrača koji je bliži 40. nego 30. rođendanu”.

“Modrić je legenda Madrida”

“Kad je izgledalo da je Madrid spreman za likvidaciju, kad je Chelsea namirisao krv i nanio ranu koja je izgledala smrtonosno, kad je Bernabeu zadrhtao, pojavio se Modrić. Nije da to Hrvat prvi put radi, niti u klubu niti u reprezentaciji. U najdelikatnijem trenutku Luka ustaje, popravlja opremu i ono što se činilo nemogućim pretvara u stvarnost. Jer s Hrvatom na terenu ne postoji ništa što se ne može dogoditi”, navodi Marca.

U nastavku teksta podsjeća se na 80. minutu u kojoj je iz Modrićeve kopačke proizašla veličanstvena asistencija kojom je promijenjena energija tima. Podsjeća se i da njegove obrambene reakcije uz to što je stvarao prilike, razmišljao i kreirao napade. “Bernabeu je još jednom bio prepušten igraču koji zaslužuje kip na stadionu”, dodaje se uz zaključak da je “Modrić legenda Madrida”.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kladionica Hrvatska
5,0 rating
100 % BONUSA NA PRVI DEPOZIT do 5.000 kn risk free bet 200 kn
4,5 rating
4,3 rating
DO 100 € BONUS NA 1. UPLATU DO 500 € BONUS ZA CASINO REGISTRACIJU
4,3 rating
100 % do 5000 RSD
4,0 rating
45000 RSD
4,3 rating
200% do 1920 HRK
4,0 rating
Nema
4,5 rating
100% do 100€
4,8 rating
100% do 122€
4,5 rating
100% bonusa na prvu uplatu