Ćiro: Potjerao sam Cvetkovića iz Dinama jer se napio. Cvetković: To je nemoguće

CVETKOVIĆ je inače član zlatne Dinamove generacije iz 1982. godine.

Home » Ćiro: Potjerao sam Cvetkovića iz Dinama jer se napio. Cvetković: To je nemoguće

MIROSLAV Ćiro Blažević prisjetio se na predstavljanju knjige o Velimiru Zajecu Zeko, između ostalog, kako je potjerao Boru Cvetkovića iz Dinama. “Žalostan sam što je do toga došlo, kada sam bio prisiljen istjerati Boru Cvetkovića jer se toliko bio napio da nije došao na utakmicu. Zeko me molio da ga ne istjeram, a ja sam to učinio. Boro je potom otišao u Crvenu zvezdu i tamo se proslavio”, rekao je Ćiro. Cvetković mu je odgovorio u intervjuu za Kurir.

“Nemam pojma! Ja se toga ne sjećam. Što je Ćiro htio reći tim? Bilo je svašta, bio sam mlad… Ali, tako nešto… Ne znam što da kažem. Koji je to povod bio, da on tako priča o meni… Ali hajde, Bože moj. Neću ništa odgovoriti, glupo mi je da komentiram tako nešto”, rekao je Cvetković, prenosi srpski Kurir.

“Pozdravljam Ćiru”

“Bilo je i lijepih i manje lijepih stvari s Ćirom. Malo sam iznenađen tom izjavom. Ali to je on i on to tako voli. Ne želim to pobiti ni potvrditi. Jer stvarno se toga ne sjećam. Za mene je to nemoguće, to što je on napričao”, rekao je pa dodao:

“Ćiru samo pozdravljam. I dalje imam lijepo mišljenje o njemu. I dalje mi je u srcu”, rekao je Bora Cvetković, član Dinamove generacije koja je osvojila naslov prvaka 1982. godine. Iz Dinama je otišao 1986. godine te je dvije godine proveo u Crvenoj zvezdi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TOP 5 Kladionica
4,0 rating
45000 RSD
4,8 rating
200% do 1920 HRK
4,0 rating
Nema
4,8 rating
100% do 100€
5,0 rating
100% do 122€
4,8 rating
100% bonusa na prvu uplatu
PSK
5,0 rating
200 HRK
5,0 rating
1000 HRK
3,5 rating
100% bonusa na prvu uplatu do 2000kn
favbet bonus